Jump to content


Photo

Courseforge failed to load...


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Jugador

Jugador

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationDallas, TX

Posted 24 April 2022 - 11:28 AM

 I was saving a build on Unity and it crashed before it finished. When I restarted Unity, CF wouldn't load for this project. All the other courses load up fine and CF works fine. Any ideas how I screwed it up this time?  :D

 

oAUBSZA.jpg


Alienware M18XR2...(laptop) (Windows 7 pro)

I7- 3740QM 2.70ghz

GeForce GTX 680M

16 gigs ram

Colonial CC average fps>50 (All sliders maxed to the right) (Dynamic Sky On)

 


#2 Jugador

Jugador

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationDallas, TX

Posted 25 April 2022 - 12:17 AM

 Whew!...thank goodness old post aren't deleted.  :rolleyes:  I found an old thread (2016) with the exact same problem, and MJ posted the cure (post #5). I have no idea how I managed to switch it to "Web Platform".  :wacko:

 

 http://www.perfectpa...led#entry113049


  • Ian, Buck and jt83 like this

Alienware M18XR2...(laptop) (Windows 7 pro)

I7- 3740QM 2.70ghz

GeForce GTX 680M

16 gigs ram

Colonial CC average fps>50 (All sliders maxed to the right) (Dynamic Sky On)

 


#3 bgast1

bgast1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts

Posted 25 April 2022 - 08:48 PM

glad you were able to get it resolved.


  • Jugador likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users